R Studio

I can see your...

2015. július 27. - Runyai Gábor

Lássuk csak

A munkám nem csak abból áll, hogy kreatív képeket készítek emberekről, vagy termékekről. Bizonyos tekintetben az a feladatom, hogy a megfelelő médiacsatornákon történő áramlást segítsem. Például ha van egy vállalkozásod, és különböző terméket árulsz (vagy szolgáltatást), annak fontos a láthatósága a piacon. Fontos a bevezetés, bemutatkozás. Ha a megfelelő célközönséghez jutsz azonnal látható lesz az eredmény is. 

Ezt az alábbi móron tudnám szemléltetni. Tegyük fel, hogy egy sötét szobában vagy Te, és a neked tetsző fiú/lány. Rákacsintasz. Te tudod, hogy neked tetszik, és jelzést is küldtél, de vajon Ő látta? Nem sajnos.

Kapcsoljuk fel hát a fényt, és tegyük meg így az első lépést a célközönségünk felé. Ez a reklám, a marketing feladata. Egy olyan csatorna ez, ahol te határozod meg, hogy kivel szeretnél kapcsolatba lépni.

Személy szerint hozzád keresem a kapcsolatot kedves olvasó. Szeretném megmutatni, hogyan látom a világot, Téged, az életet a kamerámon át.

Fogadjátok hát szeretettel az első videómat.

 

www.runyaigabor.com

info@runyaigabor.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása