R Studio

5 ok, hogy miért jó a páros fotózás

2016. február 25. - Runyai Gábor

Tényleg, miért is? Hisz szeretjük egymást, és még emlékszem arra, hogy mi volt 2 évvel ezelőtt, akkor meg minek ez a felhajtás?

1. Bármilyen furcsa, de a gyerekednek, és az unokádnak készíted a képeket

    Egyszerű a magyarázat. Gondolj csak bele, a szüleidről, és további felmenőidről hogyan alkottál képet? Szerintem úgy, hogy meséltek az életükről, és a történetek mellé mutattak olyan képet, ami alapján tudtál kapcsolódni. 

2. Hogy te magad emlékezz

    Lehet, hogy most még intenzívnek gondolod az aktuális élményeidet, érzéseidet, de mondjuk eltelik laza 10-20 év, és már fakulni fog. Jön a kérdés, hogy hogyan is volt pontosan? Ahhoz, hogy felfrissítsd a memóriádat, szükséges a mankó, amolyan memória fogas. 

3. A fotózás is egy élmény

   Már voltatok megannyi wellness fürdőben, láttátok a fellelhető összes filmet a moziban, végigettétek a számotokra ideális éttermeket. Ez egy másik élménylehetőség, és ugyanúgy Rólatok szól. Ilyenkor foglalkoznak veletek, energiát, és figyelmet kaptok. 

4. Hosszútávú partnerség kialakítása

   Csak úgy mint egy kozmetikus, fodrász, orvos esetében, itt is emberek dolgoznak együtt, és bíznak meg egymásban. Fontos hangsúlyoznom, hogy jelen esetben is szimpátia alapú az együttműködés. Ez a műfaj odafigyelést igényel.

5. Megtanít egy új oldaladra, önismeretet ad

   Furcsa lehet elsőre a tükör helyett viszont látni magunkat egy másik ember szemszögéből, a kamerán át. Ha ez a kép tiszta, és mentális szűrők helyett Téged akar bemutatni, akkor igazán izgalmas kísérlet lesz ez, mindenképp tanulságos. 

+1 Előhozhatod a kreativitásodat

   Nyitja az elméd, és a lelked. Itt most bárki lehetsz, és megvalósíthatod az önmagadról alkotott képet. Használhatsz olyan kellékeket, amik kiemelik az ízlésedet, vagy éppen kipróbálhatsz valami újat. 

 

 

 

www.runyaigabor.com

info@runyaigabor.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása