R Studio

A Magnetikus reggeli elengedhetetlen az egészséges reggelihez

2016. március 07. - Runyai Gábor

Ebből a cikkből kiderülhet, hogy mi van a Magnet ház kulisszái mögött? 

Az mondjuk nem, mert bepillantást nyertem, és mivel az ottani folyamatokat a teljes transzparencia övezi, csak olyat találtam, amit amúgy is tudtam. Még tavaly lehetőséget kaptam, hogy a Magnetikus reggeli-n részt vegyek mint szolgáltató. És hogy mi is pontosan ez?

Maradjunk annyiban, hogy a lelkileg-szellemileg ébredők reggelije olyan környezetben, és előadókkal, akik magukat tudatos fogyasztóknak vallják. Mi több tesznek is érte a tekintetben, hogy megválasztják, hogy mit esznek-isznak, milyen információkat engednek be a tudatalattijukba, és milyen minőségű szolgáltatásokat vesznek igénybe. 

A Runyai Studio is képviseli magát ebben az érában, és ha van kedved, és időd, gyere Te is és csatlakozz hozzánk a reggeli során. 

Ha pedig szeretnéd, szívesen készítek rólad egy portrét ott a helyszínen. 

Tartsd észben, minden hónap első keddjén Magnetikus reggeli a Magnet házban.  

Facebook esemény

 

www.runyaigabor.com

info@runyaigabor.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása